Werken bij BESA.


Wij bieden een stimulerende werkomgeving voor engineers op bachelor-, master- en mbo-niveau met een cultuur waarin we resultaatgerichtheid en theoretische onderbouwing in evenwicht houden.

Iedereen werkt samen met collega’s, klanten en technische partners in één of soms meerdere multidisciplinaire teams.

BESA beweegt zich op het gebied van engineering, technische ontwikkelingen, project- en constructiemanagement en projectdetachering.

Bij BESA werken vakmensen. Technische specialisten die op diverse terreinen inzetbaar zijn. Omdat we onze medewerkers centraal stellen, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Ze krijgen volop kans voor zelfontplooiing, want groei en ontwikkeling staan bij ons voorop.


Op zoek naar werk?

Wil jij werken voor het leukste ingenieursbureau van Nederland? Houd je van openheid? Ben je ondernemend? Wil jij jezelf ontwikkelen? Kom dan ons team versterken tegen uitstekende voorwaarden! 

BESA is continu opzoek naar technici binnen de werktuigbouw, E&I/A  en procestechniek.


Stage of afstudeerproject.

Ben jij student en heb jij affiniteit met techniek? Dan biedt BESA jou verschillende mogelijkheden. Wij zijn een erkend leerbedrijf dat doorlopend opzoek is naar nieuw talent.

Voor de opleidingen bouwkunde, werktuigbouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, proces technologie, mechatronica en technische bedrijfskunde bieden wij stage- en afstudeerplekken.

Ben jij op zoek naar een stage of een afstudeerplaats en geïnteresseerd in BESA? Neem dan contact met ons op.

Wij nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen om de mogelijkheden door te spreken.