Over BESA.


BESA is een onafhankelijk ingenieursbureau. Al ruim 15 jaar leveren wij onze diensten aan industrie, bedrijven en overheid.

Vanuit onze vestigingen in Borger en Jakarta hebben wij een breed werkgebied. We zijn flexibel, betrouwbaar en zorgen ervoor dat onze projecten vakkundig en professioneel worden uitgevoerd met een persoonlijke touch. Onze kernexpertise is geavanceerde werktuigbouw, waar slimme oplossingen en/of geavanceerde berekeningen een rol spelen.

Wij bieden resultaatgerichte engineering en ontwikkeling aan door middel van een productieve mix van fundamentele analyse, technologische evaluatie, creatief voorontwerp, engineeringsproductiviteit, ontwerp voor productie en oprechte belangstelling voor de praktische realisatie.

Onze betrokkenheid stopt niet bij de tekentafel; onze belangstelling ligt ook in de daadwerkelijke realisatie.

Missie

Resultaatgerichte engineers die coördineren, beheren en vereenvoudigen.

Visie

In een markt waarin technologische ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen, is er behoefte aan technisch hoogopgeleide engineers die uitgedaagd worden buiten bestaande kaders te denken en om creatieve en innovatieve oplossingen te realiseren. Door onze engineers uitdagende projecten te bieden die passen bij hun talenten en expertise, hen vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven, ontwikkelen zij zich tot energieke professionals die onze opdrachtgevers verrassen met het resultaat.

Onze kernwaarden zijn:

Expertise, Gedrevenheid, Betrokkenheid, Flexibiliteit, Inventiviteit, Creativiteit en Persoonlijkheid.

BESA Jakarta

Door economische groei, werkgelegenheid, uitdaging en innovatie opereren we sinds 2014 ook in het buitenland. Voor onze opdrachtgevers zijn wij regelmatig actief in o.a. Azië en Afrika.

Sinds 2019 zijn wij tevens gevestigd in Jakarta.