Ontwerp El Zorro

π—’π—»π˜π˜„π—²π—Ώπ—½ π—»π—Άπ—²π˜‚π˜„π—² π—Έπ—²π˜‚π—Έπ—²π—» π—˜π—Ή 𝗭𝗼𝗿𝗿𝗼

Voor het Spaanse restaurant El Zorro te Buinen hebben we de nieuwe keuken mogen ontwerpen. De bestaande situatie gaf een aantal knelpunten voor het keukenpersoneel en er moest gekeken worden hoe er efficiΓ«nter gewerkt kan worden om alle ruimtes optimaal te benutten. Sinds deze week is de verbouwing afgerond en kunt u het resultaat aanschouwen.

Heeft u ook plannen om uw bedrijfsruimte te verbouwen? Wij helpen u graag met het ontwerpen van de bouwtekening, het aanvragen van de vergunningen en daarnaast kunnen wij alle benodigde constructieberekeningen maken.

Op het project voor u levend te maken, kunt u op onderstaande link klikken! Als u met uw telefoon of muis beweegt, kunt u de ruimte bekijken.

https://api2.enscape3d.com/…/f6a0cbe7-d193-4e60-be10…

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het nummer 0599-211913.

𝐸π‘₯π‘π‘’π‘Ÿπ‘‘π‘–π‘ π‘’ π‘£π‘œπ‘œπ‘Ÿ 𝑑𝑖𝑑 π‘π‘Ÿπ‘œπ‘—π‘’π‘π‘‘:

#π™±π™΄πš‚π™°#πšƒπš‘πš’πš—πš”πš‚πš–πšŠπš›πšπš†πš˜πš›πš”πš‚πš–πšŠπš›πš#πš˜πš—πšπš πšŽπš›πš™#πš‹πš˜πšžπš πšŸπšŽπš›πšπšžπš—πš—πš’πš—πš#πšŒπš˜πš—πšπš›πšžπšŒπšπš’πšŽπš‹πšŽπš›πšŽπš”πšŽπš—πš’πš—πš#πŸΉπ™³πš˜πš—πšπš πšŽπš›πš™