Verbouwen woonboerderij

๐—จ๐—ฝ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—ฏ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด

De familie Wolters is begonnen met het levensloopbestendig maken van hun boerderij om een moderne en duurzame leefomgeving te creรซren. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden u hiervan op de hoogte.

De afgelopen periode is er hard gewerkt; de installateur heeft de gehele woning voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen, elektra en een warmtepomp. De betonvloeren zijn gestort en de wanden door de hele woning zijn afgewerkt door de stukadoor. In de keuken is een prachtige glazen pui geplaatst en het schoon metselwerk is opgemetseld. Boven de schuifpui zijn dakramen in het dak gezet, waardoor er mooi licht naar binnen schijnt.

De laatste fase van de verbouwing is ingegaan en vlak voordat de bewoners teruggaan in de woning, zullen wij hiervan het resultaat laten zien.

Wilt u ook (ver)bouwen? Wij hebben ruime ervaring op het gebied van woningbouw en helpen u graag uw droomhuis te realiseren.

๐ธ๐‘ฅ๐‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘ก๐‘–๐‘ ๐‘’ ๐‘ฃ๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘‘๐‘–๐‘ก ๐‘๐‘Ÿ๐‘œ๐‘—๐‘’๐‘๐‘ก:

#๐™ฑ๐™ด๐š‚๐™ฐ#๐š๐š‘๐š’๐š—๐š”๐šœ๐š–๐šŠ๐š›๐š๐š ๐š˜๐š›๐š”๐šœ๐š–๐šŠ๐š›๐š#๐š‹๐š˜๐šž๐š #๐š๐š›๐š˜๐š˜๐š–๐š‘๐šž๐š’๐šœ#๐šŸ๐šŽ๐š›๐š‹๐š˜๐šž๐š ๐š‹๐š˜๐šŽ๐š›๐š๐šŽ๐š›๐š’๐š“#๐š˜๐š—๐š๐š ๐šŽ๐š›๐š™#๐Ÿน๐š๐šœ๐šŒ๐šŠ๐š—๐š—๐š’๐š—๐š#๐š•๐šŽ๐šŸ๐šŽ๐š—๐šœ๐š•๐š˜๐š˜๐š™๐š‹๐šŽ๐šœ๐š๐šŽ๐š—๐š๐š’๐š#๐šŽ๐š—๐š๐š’๐š—๐šŽ๐šŽ๐š›๐š’๐š—๐š