BESA Academy

Vandaag het vierde en laatste deel van de pilot cursus Piping Design 1 in samenwerking met PPV. Deze cursus wordt aangeboden aan de cursisten, omdat hier gedurende de opleiding werktuigbouwkunde weinig tot geen aandacht aan wordt besteed. Tijdens onze werkzaamheden is het van belang dat er een goede basiskennis is voor het vak Piping.

In het vierde en laatste deel van de cursus hebben we het gehad over alle overige Engineering. Alle cursisten hebben wederom voorafgaand aan deze ochtend huiswerk op gekregen om de theorie van de vorige delen in praktijk toe te passen.

Daarnaast hadden we een gastspreker Grietus Aalderink die ons heeft meegenomen in de materie van materiaalkunde, lasverbindingen en diverse corrosietypen o.a. het ijzer koolstof- en schaefferdiagram, verschillende staalsoorten en legeringen kwamen aan bod. Aan de hand van praktijkvoorbeelden werden de cursisten voorzien van extra bagage. Langs deze weg willen wij hem hartelijk bedanken voor zijn heldere uitleg en praktische voorbeelden. Wij hopen dat alle cursisten een leerzame ochtend hebben gehad!

Wilt u meer weten over de cursus Piping Design 1? U mag ons altijd bellen op het nummer 0599-211913 of een mail sturen naar info@besa.nl.

#π™±π™΄πš‚π™°#πšƒπš‘πš’πš—πš”πš‚πš–πšŠπš›πšπš†πš˜πš›πš”πš‚πš–πšŠπš›πš#π™Ώπ™Ώπš…#π™±π™΄πš‚π™°πšŠπšŒπšŠπšπšŽπš–πš’#πš™πš’πš™πš’πš—πšπšπšŽπšœπš’πšπš—πŸ·#π™²πš˜πš—πšŒπšŽπš™πšπšžπšŠπš•π™΄πš—πšπš’πš—πšŽπšŽπš›πš’πš—πš#πš˜πš™πš•πšŽπš’πšπšŽπš—#πš‹πšŠπšœπš’πšŒπšŽπš—πšπš’πš—πšŽπšŽπš›πš’πš—πš#πšπšŽπšπšŠπš’πš•πšŽπš—πšπš’πš—πšŽπšŽπš›πš’πš—πš